top of page
  • _

Sofia, Bulgarien


Är på hotellet nu och vilar lite.


Fick varmt välkomnande igår. Jag hade lite förväntningar att bulgariska folket skulle vara lite som ryssar. Den uppfattningen jag har av ryssar är så där. Men bulgariska folket skulle jag jämföra med det grekiska folket. Väldigt trevliga!


Jag blev upphämtad på flygplatsen igår, sedan åkte vi direkt till arenan och lämnade väskorna. Sedan åkte vi och käkade middag och hade ett litet möte. Sedan åkte vi tillbaka till arenan för träning.

Alla i laget var trevliga, dem tyckte nog det var kul att en svensk kom. Svenskar har väldigt bra ryckte här. Alla hälsade och frågade massor om mig osv. Flera som sa att om det är något som jag inte förstår under träning som ska jag fråga direkt. Lite små saker som det som gör av man känner sig trygg när man kommer till ett nytt land och stad.


Träningen gick så där, kändes verkligen att jag hade rest hela dagen. Men coachen var jätte glad att jag var där, så det kändes bra!


Efter träningen blev jag och en från Kanada bjudna på middag, sedan åkte vi till hotellet och sov.


Idag vaknade jag vid 10, sedan gick vi en sväng på stan. Sedan vid 12 så var det möte med presidenten och coachen. Vi gick igenom alla detaljer i kontraktet osv inför cupen.


Så nu är jag på hotellet med Ryan(kanadiken) och chillar. Vi ska käka lite sen är det dags för träning igen. Sedan är det möte efter träningen. Sen är det sovdags inför hemresan imorgon.


Ska försöka få fram lite bilder under dagen. Hockeyarenan är hyfsat stor, 5400 sittplatser.0 views0 comments

Recent Posts

See All

Första matchen Vinst i första matchen med 4-1 mot Bipolo från Spanien. Ganska stabil seger. Vi är helt nytt lag och detta var första matchen, så helt klart godkänd match. Kändes segt i benen, men de f

Continental Cup 2013/2014 Om ni vill följa Continental Cup första rundan så gå in på den här länken: http://www.iihf.com/competition/426/group-a.html Nu kör vi!

bottom of page