top of page
  • _

Sofia, Bulgarien


Då var jag tillbaka på hotellet igen, helt död! Har svårt att hålla ögonen öppna.


Kom precis till hotellet efter sista träningen med laget. Idag kändes det betydligt bättre ute på isen. Hade hyfsat lätta ben. De skillnad från igår.

Idag har varit en väldigt intensiv dag. Började med att klockan ringde 09:00. Sedan gick vi och käkade frukost. Sen hann vi gå en timma runt i centrala delen av stan. Kl 12:00 var det dags för möte med presidenten och coachen. Sen chillade vi lite på hotellet. Sen gick vi till 2 köpcentrum. Serdika Centrum var enormt stort! Sen var vi på ett lite mindre köpcentrum SkyCity.

Sen var det dags att dra vidare till arenan för träning. Idag som sagt kändes det bättre i kroppen. Var betydligt piggare. Det var kul att träffa alla från laget igen, dem är verkligen super trevliga.

Sen efter träningen var det dags att säga adjö. Klubben hade beställt pizza så vi käkade i omklädningsrummet. Jag, Ryan(kanadiken) och coachen satt kvar där ett tag och snackade om hur jag hade upplevt allt osv. Min upplevelse under dem här 2 dagar har varit skitbra. Är verkligen nöjd!


Blev jävligt glad nu när jag kom till hotellet och såg att Sverige vann med 1-2 mot Irland. Sjukt viktigt seger! Ljuset för VM är tänd fortfarande!


Nu ska jag slagga för måste åka från hotellet 06:00 imorgon bitti.
0 views0 comments

Recent Posts

See All

Första matchen Vinst i första matchen med 4-1 mot Bipolo från Spanien. Ganska stabil seger. Vi är helt nytt lag och detta var första matchen, så helt klart godkänd match. Kändes segt i benen, men de f

Continental Cup 2013/2014 Om ni vill följa Continental Cup första rundan så gå in på den här länken: http://www.iihf.com/competition/426/group-a.html Nu kör vi!

bottom of page