top of page
  • _

Köpenhamn


Köpenhamn


Befinner mig i Köpenhamn, Danmark. Har varit här i 2 dagar nu. Har varit lite strul med internet osv, men nu har det löst sig.

Jag är här och tränar med min gamla klubb Gladsaxe. Eller förra året hette den Copenhagen/Gladsaxe. Men nu i år heter dem bara Gladsaxe.

Förra året så blev Köpenhamn och Gladsaxe en nödösning, då jag var tvungen att välja ett lag innan 31:a januari då transferfönstret stänger. Ett riktigt skit lag kom jag till då, trivdes inte alls med träningarna och matcherna. Jag sa till mig själv att jag inte skulle spela här igen.

Men efter en sommar med övertalelse, så åkte jag hit och kollar nu läget osv. Gjorde första träningen igår, riktigt jävla bra tempo. Endas 3 spelare är kvar sen förra året. Med andra ord ett helt nytt lag!

Har även jobbat på jobbet, som jag ska ha som sidojobb om jag ska spela här. Lägenheten som jag bor nu i veckan är den som jag ska bo i om jag flyttar hit också. Alla delar här är på plats. Men frågan man ändå ställer sig är om man vill vara här Det är därför jag är här och kollar alla delar, så kan jag åka tillbaka sen till Berlin och tänka på allt i lugn och ro. Och ta ett beslut.


Nu är det träning!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Första matchen Vinst i första matchen med 4-1 mot Bipolo från Spanien. Ganska stabil seger. Vi är helt nytt lag och detta var första matchen, så helt klart godkänd match. Kändes segt i benen, men de f

Continental Cup 2013/2014 Om ni vill följa Continental Cup första rundan så gå in på den här länken: http://www.iihf.com/competition/426/group-a.html Nu kör vi!

bottom of page