top of page
  • _

Intro


Jag har alltid tänkt på varför det inte finns någon info om hur olika ligor och lag ute i världen är, någon inside info om olika ligor och klubbar. Jag får mycket meddelande från folk som undrar hur jag tex kom till Kanada och Tyskland.

Är du inte draftad så är det inte så att du får allt serverat på ett bord oftast. Man får mest jobba hårt för att komma någonstans.

Den bästa att få info är nog att läsa från spelarna själva. Jag tänkte starta en blogg som ger ut info av mina erfarenheter, samt om hur andra ligor och lag är osv. Många spelare vill ut i europa och världen.

Spela ishockey och utvecklad så mycket som möjligt samtidigt som man upplever en annan stad,

annan kultur och ett annat land.

I bloggen kommer ni får följa mitt vardagliga liv samtidigt som jag kommer skriva mycket om mina tidigare och nuvarande upplevelser inom ishockeyn och andra städer. Några frågor som jag har haft tidigare är tex "Hur är det att spela i Tyskland?". Vad ska man tänka på innan man flyttar osv. "Hur är det att leva och spela i Barcelona?" Sol, träning och match. Är det verkligen så bra som det låter?

"Vilka ligor kan man få betalt som man kan ha ishockey som jobb?" Många frågor som finns men det

är inte lätt och få tag i information ibland hur det är osv.

Mitt namn är Anders Johnsson och jag är 23 år. Jag spelar ishockey och bor nu tillfäligt i Berlin.

Jag har spelat och bott här i Berlin i 2,5år. Jag har tidigare spelat ishockey i Kanada, Sverige och Danmark. Jag har även varit med Red Bull Crashed Ice svenska landslag 2012. Ni som inte vet vad det är så åker man skridskor "downhill" i en isbacke.


Som sagt kommer det vara mycket ishockey i denna blogg, men även andra sporter och en del musik samt mycket om mitt vardagliga liv. Så gillar ni sport och ishockey, och vill ta del av en spelares syn så har ni kommit helt rätt.

Kontakt:

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Första matchen Vinst i första matchen med 4-1 mot Bipolo från Spanien. Ganska stabil seger. Vi är helt nytt lag och detta var första matchen, så helt klart godkänd match. Kändes segt i benen, men de f

Continental Cup 2013/2014 Om ni vill följa Continental Cup första rundan så gå in på den här länken: http://www.iihf.com/competition/426/group-a.html Nu kör vi!

bottom of page