top of page
  • _

Hotellet i Belgrad


Belgrad

Sitter nu på rummet i hotellet i Belgrad. Är trött som fan! Har blivit mycket idag.

Dagen började med att hinna med flyget från Berlin till Belgrad. Det var någon som hade krockat så det blev lite smått panik där ett tag. Det var tur att jag åkte i tid. Men allt gick bra när jag väl va vid flygplatsen.

Sen när jag kom till Belgrad flygplats så blev jag upphämtad av presidenten av CSKA Sofia och några andra killar. Jätte trevlig och ett bra bemötande.

Vi drog till hotellet och mötte upp laget och käkade lunch. Sedan var det dags för ett tränings pass. Jag kommer spela med 2st ryssar. Dem är riktigt bra faktisk, så det kommer nog gå bra för oss hoppas jag!

Ena av dem kan lite engelska och den andra kan ingeting alls. Men det funkade bra, och vi blev samspelat och powerplayet fungerade riktigt bra.

Sen efter träningen åkte vi tillbaka till hotellet för middag. Sen drog jag och 3st från Bulgarien ut på staden för en promenad. Det tog inte långt tid innan vi var vilse!! Men på något sätt hittade vi tillbaka till hotellet. Sen var det dags för lag möte. Jag förstår ju ingeting, men dem översatte det mesta för mig. Så de gick bra!

Så nu är jag på rummet och kolla lite hockey från KHL på tv:n. Det är frukost kl08:00 imorgon, sen har vi lätt morgon träning på is kl:10:15. Sen är det dags för första matchen kl16!

Det blev nr27 på tröjan, det passar mig perfekt!

Några bilder från promenaden i centrala Belgrad

Så nu blir det sova, så man är hyfsat pigg imorgon!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Första matchen Vinst i första matchen med 4-1 mot Bipolo från Spanien. Ganska stabil seger. Vi är helt nytt lag och detta var första matchen, så helt klart godkänd match. Kändes segt i benen, men de f

Continental Cup 2013/2014 Om ni vill följa Continental Cup första rundan så gå in på den här länken: http://www.iihf.com/competition/426/group-a.html Nu kör vi!

bottom of page